Rock News

Parkway Drive: Despre evoluția trupei, cu solistul Winston McCall

Iată cum privește McCall criticile din partea fanilor și care este filosofia lui de viață.

Winston McCall, solistul australienilor de la Parkway Drive, a purtat o conversație sinceră cu cei de la NME, în cadrul căreia a abordat subiecte precum atitudinea cu care își trăiește viața și măsura în care criticile fanilor îl afectează.

După părerea artistului, oricine spune că nu este afectat de critici, nu face decât să mintă pe față – el se simte afectat de fiecare dată. „Încerc să  mă decuplez. Cu cât ajungi mai mare, cu atât ținta de pe spatele tău crește. Trebuie să ai încredere în tine și să realizezi de ce faci ceea ce faci. Ne place acest proces și ne place să creăm arta pe care o creăm. Am crescut ca oameni și ca artiști,” susține muzicianul.

În ultimii ani, muzicienii au fost afectați de multiple decese care le-au schimbat perspectiva asupra vieții. „Modul în care alegi să îți petreci [timpul] este aspectul la care se rezumă viața. Realitatea asta ne-a lovit când eram în turneu – să primim vești (n.r. despre decese) și să ne trezim a doua zi spunându-ne «Ăsta e un concert pe care îl susțin într-o lume în care persoana aia nu mai există».”

„Dacă tot ești departe de oamenii pe care îi iubești, ai face bine să te asiguri că timpul ăla înseamnă ceva pentru tine”. Aceasta este ideea care a stat la baza celui mai recent disc semnat Parkway Drive, „Reverence”. „Nu o să fiu speriat de ceea ce ar putea lumea să spună că facem,” a adăugat McCall.

Despre documentarul autobiografic pe care băieții l-au publicat și coloana sonoră a acestuia, „Viva The Underdogs”, ți-am oferit mai multe detalii aici.

Foto: Facebook, Parkway Drive, Vollvincent