Rock News

Katatonia vor reveni cu un disc în aprilie

Prima melodie extrasă de pe album, „Lacquer”, poate fi deja ascultată - hai să auzi cum sună.

„Lacquer”, cea mai nouă melodie a suedezilor de la Katatonia, anunță intenția muzicienilor de a reveni cu un album complet, după cum ne atrage atenția Prog. Discul City Burials” va ajunge la urechile fanilor nici mai devreme, nici mai târziu de data de 24 a lunii aprilie. Albumul va fi lansat prin intermediul Peaceville Records și poate fi comandat în avans de aici. Acesta este disponibil în diverse formate (cf. Facebook și Prog)– destule cât să-l mulțumească și pe cel mai rafinat și pretențios fan: CD, vinil și digital, deluxe Mediabook CD și LP (standard și colorat).

Muzicienii vor încânta și publicul român vara asta – Katatonia și-au făcut planuri să încingă atmosfera în cadrul ediției de anul acesta a festivalului Maximum Rock” (13-14 iunie 2020).

Pe lângă planurile de promovare a discului, care vizează continentul european, muzicienii își vor face apariția și pe scena festivalului „Psycho Las Vegas” (14-16 august 2020), alături de Danzig, Emperor, Mercyful Fate, Blue Öyster Cult, Satyricon, Obituary și mulți alții.

Foto: Facebook, Katatonia