Rock News

Dropkick Murphys se declară (din nou) rebeli prin intermediul cântecului „Smash Shit Up”

Dacă ți se pare că titlul melodiei este promițător, stai să vezi videoclipul - este tot ce ți-ai putea dori și chiar mai mult.

Dropkick Murphys au revenit în forță cu o melodie numai potrivită pentru momentele alea în care își vine să spargi tot ce prinzi, anunță Heavy Consequence. Ca să nu trebuiască să o faci tu acasă, muzicienii și-au luat topoarele, bâtele și ciocanele și s-au pus pe demolare. Când uneltele astea nu au mai fost de ajuns, băieții au recurs chiar la utilaje de demolare – iată cum s-au distrat pe platoul de filmări pentru videoclipul piesei „Smash Shit Up”.

Melodia a fost lansată în același timp cu un cover după cântecul „The Bonny”, al lui Gerry Cinnamon. Piesele au fost combinate sub forma unui vinil colorat de 12 inch, în ediție limitată. Cu toate acestea, nu este exclus ca „Smash Shit Up” să apară și pe următorul disc al americanilor. Muzicienii au anunțat, într-o declarație de presă citată de HC, că vor lansa un LP toamna asta.

După cum menționează chiar artiștii în descrierea videoclipului, acesta a fost regizat de Chris Friend/Vision Friend, artist care a mai colaborat cu ei pentru videoclipul melodiei „Rose Tattoo”, însă portofoliul lui include și nume precum Illangelo („Clockwork”), R. Stevie Moore („Black Hole Sun”) și Richie Sambora („Every Road”).