Rock News

Noul album Lamb of God va apărea în curând

Până la proba contrarie, îl credem pe cuvânt pe Mark Morton când declară că anul ăsta va fi unul incredibil.

Claritatea în exprimare nu este chiar obiectivul principal al formațiilor care își promovează albumele înainte ca acestea să apară – nici detaliile care ne pot ajuta să ne formăm o idee. Cu toate astea, uneori mai aflăm și noi măcar o dată exactă de lansare. Din păcate, nu este cazul în ceea ce privește Lamb Of God, dar chitaristul Mark Morton ne asigură într-un interviu acordat pentru Eddie Trunk, preluat parțial de Kerrang!, că anul 2020 va fi unul incredibil.

„2020 va fi nebunesc,” a declarat muzicianul cu aplomb. „Mai ales din partea Lamb Of God. Vom reveni cu muzică nouă în curând și sunt extrem de entuziasmat”. Înregistrările pentru materialul ăsta, spune artistul, marchează prima colaborare de studio cu toboșarul Art Cruz, care s-a alăturat grupului anul trecut. „Cântă la tobe alături de noi de câțiva ani, dar astea sunt primele piese pe care le-am compus și înregistrat cu el,” a completat Morton.

Nici atunci când nu lucrează la material pentru Lamb Of God, Mark nu stă degeaba. Artistul tocmai a lansat, luna trecută, un EP cu ceva ajutor din partea soliștilor Lzzy Hale (Halestorm), Howard Jones (Killswitch Engage), Mark Morales și John Carbone. Mai multe detalii despre „Ether” poți găsi aici.

Foto: Facebook, Mark Morton