Rock News

Ben Burnley (Breaking Benjamin) vorbește despre trupa pe care o idolatrizează

De asemenea, hai să asculți cea mai recentă melodie lansată de Breaking Benjamin - „Far Away”.

Într-un interviu acordat de curând pentru postul radio Lazer 103.3, solistul Ben Burnley și-a exprimat uimirea legat de turneele pe care a avut ocazia să le susțină alături de muzicienii de la Korn. Fragmente din interviu au fost transcrise de Blabbermouth, fiind apoi preluate de publicația Ultimate Guitar, ocazie cu care îți putem spune exact ce și cum.

Conform muzicianului, turneul actual este al doilea în care trupele se află oarecum pe picior de egalitate. „Suntem fani incredibili ai Korn încă de demult,” a declarat Burnley. „E ireal pentru mine, chiar și în ziua de azi, că pot să le vorbesc. Serios”.

În aceeași ordine de idei, Benjamin a recunoscut că e un caz de idolatrizare. „Îi priveam ca pe niște modele înainte să am ceva în viața asta,” a spus el. Făcând o paralelă între cele două grupuri, cântărețul a povestit o conversație pe care a purtat-o cu basistul Korn, Reginald Arvizu, care i-a mărturisit că, pentru el, Motley Crue erau precum Korn pentru Breaking Benjamin.

Cât despre evoluția trupei lui Ben, aceasta este imposibil de contestat: „Am deschis pentru Korn și am mai fost în turneu alături de Korn până acum, dar la un nivel mult mai jos, de multe ori. E cool să crești ca trupă și să te apropii de ei”.

„Aurora”, cel mai recent album lansat de Breaking Benjamin, a apărut pe piață la data de 24 a lunii ăsteia. Materialul este o compilație de piese re-lansate după ce au fost transpuse în stil acustic, cărora li s-a alăturat o melodie nouă – „Far Away” – pe care o poți asculta mai jos.

 Foto: Facebook, Breaking Benjamin