Rock News

Mark Morton (Lamb Of God) a revenit cu videoclipul melodiei „Black” feat. Mark Morales

Extras de pe noul EP al artistului, coverul ăsta acustic transmite emoție și păstrează esența melodiei lansate de Pearl Jam.

Mark Morton s-a pus pe treabă în ultima vreme în ceea ce privește cariera lui solo – muzicianul a lansat, din 2019 și până acum, două materiale de studio. EP-ul „Ether” a ajuns la urechile publicului mai devreme luna asta, pe data de 17, și s-a remarcat prin câteva colaborări delicioase – cu Lzzy Hale (Halestorm), Mark Morales, Howard Jones (Killswitch Engage) și John Carbone. Despre lansarea în sine ți-am oferit mai multe detalii la momentul respectiv și îți poți reîmprospăta memoria cu un simplu click aici.

Acum, după cum ne atrage atenția publicația Ultimate Guitar, muzicianul a lansat un videoclip pentru coverul „Black” (după Pearl Jam), pentru care a colaborat cu solistul Mark Morales. După cum mărturisește Morton în descrierea videoclipului, abordarea aproape acustică a fost o încercare de a surprinde doar esența melodiei. „Are un aer foarte singuratic și Mark Morales a reușit să livreze o interpretare vocală incredibilă,” spune el.

Iată lista completă de piese a EP-ului „Ether”:

  1. All I Had To Lose (feat. Mark Morales)
  2. The Fight (feat. John Carbone)
  3. She Talks To Angels (feat. Lzzy Hale) – cover după The Black Crowes
  4. Love My Enemy (feat. Howard Jones)
  5. Black (feat. Mark Morales) – cover după Pearl Jam