Rock News

Troy Sanders (Mastodon) vorbește despre colaborarea sa temporară cu Thin Lizzy

Deși s-a simțit extrem de onorat să fie ales pentru a participa la turneul Thin Lizzy de anul trecut, prima reacție a lui Troy a fost una de șoc.

Basistul Mastodon, Troy Sanders, a avut ocazia, anul trecut, să împartă scena cu băieții de la Thin Lizzy și, după cum relatează Ultimate Guitar, a fost o fantezie împlinită pentru el. Într-un interviu acordat de Sanders pentru Kerrang!, basisul a declarat că mesajul primit de la chitaristul Damon Johnson i-a cauzat un fel de stare de șoc. „A trebuit să mă așez puțin și să mă întreb dacă (n.r. ce se întâmpla) era real,” a mărturisit artistul.

Cât despre momentul său preferat din această colaborare, Troy nominalizează primul concert susținut alături de Thin Lizzy, în Țara Galilor. „Era un amplasament foarte frumos, o ocazie specială cu vreo 5.000 de persoane în public și am avut posibilitatea să ies (n.r. pe scenă), să mă simt bine și să zâmbesc în timp ce mă uitam la mii de oameni care îmi zâmbeau înapoi, la rândul lor,” a povestit el.

Cât despre Mastodon, după cum ți-am scris la începutul lunii, se întrezărește un album la orizont. Momentan, muzicienii sortează ideile pentru noul material.

Foto: Facebook, Mastodon, @hughes_vanhoucke s_vanhoucke