Rock News

Bateristul Aerosmith, Joey Kramer, dă în judecată trupa

Site-ul TMZ a scris in aceasta dimineată că bateristul grupului Aerosmith, Joey Kramer a intentat un proces împotriva colegilor săi de trupă, susținând că acestia refuză să-i permită să cante alaturi de ei în show-ul de la gala Premiilor Grammy de duminică seară.

Kramer spune intr-un comunicat de presa ca este „eliminat din locul său de drept de pe scenă pentru a sărbători succesul Aerosmith" si ca acest lucru ”este pur și simplu greșit”.

Membru incă de la inceput al legendarului grup de rock, Joey Kramer a cantat ultima oară cu Aerosmith în aprilie 2019, înainte de a o problema la umăr. Alte surse spun ca este vorba si de o problema la glezna.

Membrii Aerosmith Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară), Tom Hamilton (bas) și Brad Whitford (chitară) au dat publicitatii o declarație, ca răspuns al procesului intentat de bateristul grupului. In aceasta, ei spun ca Kramer nu a fost apt in ultimele 6 luni pentru a fi pe scena.

Trupa a dat asigurari ca bateristul a fost "invitat să fie alături de noi atât la Grammy, cât și pentru primirea premiului MusiCares. Suntem legați de mai multe decât de timpul petrecut pe scenă".

Foto: Getty Images/ Guliver.