Rock News

AC/ DC va lansa un nou album anul acesta, potrivit presei australiene, și pregătește un turneu mondial

AC/ DC este aproape de anuntul unui nou turneu mondial pe stadioane. Aparent, turneul il va include pe solistul Brian Johnson, care a fost forțat să părăsească trupa în mijlocul turneului AC/ DC în urmă cu aproape patru ani din cauza unor probleme de sanatate. El a fost atunci înlocuit de vocalistul Guns N' Roses, Axl Rose.

Astazi (20 ianuarie), personalitatea radioului australian, Eddie McGuire, a discutat despre posibilitatea revenirii legendarilor rockeri în cadrul emisiunii sale matinale.

Eddie McGuire: „Mesajul meu este că va exista un nou album lansat de AC/ DC februarie/ martie a acestui an, dar și că AC/ DC va face turnee în Australia octombrie/ noiembrie 2020. Și după multe cautari și o mulțime de cercetări pentru indeplinirea conditiilor tehnice, au reușit să obțină un aparat auditiv pentru Brian Johnson, care va fi solist. Si chiar si Phil Rudd s-ar putea intoarce, fie cantand la percutie sau baterie cu Angus, asa ca vom avea trei - bine, nu din formula originala - dar trei dintre membrii vechi inapoi".

Foto: Getty Images/ Guliver.