Rock News

Trent Reznor: Despre următorul album Nine Inch Nails și Rock & Roll Hall Of Fame

Dacă se aștepta sau nu să ajungă în Hall Of Fame, poți afla acum chiar de la Trent. Bonus: Muzicianul descrie și ce tip de material va prelucra pentru următorul disc NIN.

Nine Inch Nails urmează să lanseze un disc plin de angoasă anul ăsta, relatează NME într-o preluare din interviul acordat de Trent Reznor pentru Zane Lowe, pe Beats 1. Conform transcrierii realizate de publicația SPIN, Reznor abia așteaptă să se apuce de materialul pentru proiectul NIN, mai ales din cauză că băieții nu au posibilitatea să o facă acum - momentan, lucrează la coloane sonore. Artiștii contribuie la muzica ce va apărea în filmele „Suflet” („Soul”, 2020) și „Mank” (data încă neanunțată).

Declarația oficială a lui Trent despre tipul pieselor pe care NIN le va lansa conține expresia „oală de angoasă” referitor la materia brută. Solistul mărturisește chiar că nu există zi în care să nu se întrebe cum va reuși să ducă treaba la bun sfârșit. „[...] Cred că indiferent cât de inconfortabil ar fi, este un spațiu (n.r. mintal) potrivit. Încă simt că încerc să merg înainte, să nu rămân pe loc”.

Cât despre introducerea proiectului muzical Nine Inch Nails în Rock & Roll Hall Of Fame, Reznor nu a ezitat să își exprime uimirea. „[...] Nu e lipsă de încrede în materialul nostru, doar că… nu suntem așa și pe dincolo,” spune el.