Rock News

Cannibal Corpse își pun la punct planul pentru un nou disc

„Este momentul să intrăm în cripte și să reîncepem munca la următorul disc,” au declarat muzicienii pe social media.

Metaliștii de la Cannibal Corpse se vor pune pe treabă pentru a lansa un nou album, relatează publicația online Heavy Consequence. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, trupa a mulțumit fanilor pentru susținerea acordată pentru ultimul proiect, anunțând că este timpul să se întoarcă în studio.

„Mulțumim pentru toată susținerea pentru Red Before Black și pentru întregul turneu de promovare a albumului. Este momentul să intrăm în cripte și să reîncepem munca la următorul disc. Continuați să susțineți death metalul și în noua decadă!,” este mesajul publicat de americani.

Ultimul concert susținut de muzicieni anul trecut, cel care a încheiat turneul lor nord-american din 2019, a avut loc pe 27 noiembrie și a făcut parte dintr-o serie de peste treizeci de spectacole. După cum anunța Loudwire, Cannibal Corpse au fost susținuți de Thy Art Is Murder și Perdition Temple.

Totuși, nu se poate spune că băieții au evitat continentul european – cu peste 25 de spectacole planificate în Europa, după cum a specificat Blabbermouth, Cannibal Corpse a susținut chiar două concerte incendiare în România: unul în Cluj-Napoca și unul în București, în iunie 2019.

Al paisprezecelea și cel mai recent disc al artiștilor, „Red Before Black”, a apărut pe piață în 2017, iar de producția lui s-a ocupat Erik Rutan (Hate Eternal).