Rock News

Iată care sunt piesele preferate ale lui Mark Tremonti (Alter Bridge) de pe discul „Walk The Sky”

Pe lângă asta, ai ocazia să afli și motivele pentru care muzicianul face alegerile respective.

Într-un interviu acordat în cadrul podcastului The Chuck Vans Show și preluat de Ultimate Guitar, chitaristul Mark Tremonti (Alter Bridge) a vorbit despre dinamica dintre membrii formației sale și a enumerat câteva dintre piesele sale preferate de pe noul album semnat Alter Bridge.

Despre toți membrii formației, Tremonti are de zis numai de bine – toți lucrează din greu și dau tot ce e mai bun. Cu toate astea, muzicianul consideră că este treaba producătorului să forțeze limitele trupei. „[…] Dar, ca membri ai formației, lucrăm constant cât de intens putem ”.

Rugat, apoi, să nominalizeze piesele sale preferate de pe „Walk The Sky”, Mark a făcut următoarele două alegeri – „Godspeed”, pentru că este dedicată unui prieten de-al său care a murit, și „Forever Falling”, dintr-un motiv mai puțin sombru – „Am ocazia să cânt vocal (n.r. pe piesa aia), așa că hai să auzim cum sună”.

„Walk The Sky”, cel de-al șaselea album al americanilor de la Alter Bridge, a apărut pe piață în octombrie 2019. Materialul a fost produs de Michael Baskette (Falling In Reverse, Trivium) și lansat prin intermediul casei de discuri Napalm Records.

Foto: Facebook, Mark Tremonti via Alter Bridge, Joe Fletcher