Rock News

Troy Sanders (Mastodon) a contribuit la noua piesă lansată de Kvelertak, „Crack Of Doom”

Ia de ascultă cea de-a doua melodie extrasă de pe noul disc semnat Kvelertak, „Splid”.

Iată cum sună melodia „Crack Of Doom” – melodia despre care ne anunță Metal Hammer că a fost lansată de norvegienii de la Kvelertak în colaborare cu Troy Sanders, basistul formației Mastodon. Piesa este extrasă de pe discul pe care muzicienii îl vor lansa chiar de Ziua Îndrăgostiților, „Splid”.

De producția acestuia s-a ocupat, conform Heavy Consequence, Kurt Ballou (Converge), în studioul său din Salem, Massachusetts. Artiștii au deja un trecut complex împreună – tot Ballou s-a ocupat de primele două albume ale trupei, „Kvelertak” (2010) și „Meir” (2013).

Începând cu data de 21 februarie, Kvelertak vor pleca într-un turneu european al cărui ultim concert va avea loc în august. Băieții vor urca pe scenă pentru a delecta fanii din Norvegia, Danemarca, Germania, Luxemburg, Franța, Polonia, Ungaria, Austria, Republica Cehă, Elveția, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Finlanda și Suedia.

Aceasta nu este prima melodie lansată de băieți de pe cel de-al patrulea disc – poți asculta și „Bråtebrann” mai jos. LP-ul „Splid” poate fi deja comandat în avans de aici.