Rock News

Video: Reuniune Nirvana la Los Angeles pentru o gală caritabilă

Membrii Nirvana s-au reunit aseară (sâmbătă, 4 ianuarie) la gala anuală „Heaven” a fundatiei caritabile The Art of Elysium la Hollywood Palladium din Los Angeles, scrie revista Rolling Stone. Dave Grohl a cântat împreună cu Krist Novoselic și Pat Smear pentru strângerea de fonduri pentru artiștii cu copiii și comunitățile aflate în nevoie.

Grohl, Novoselic și Smear au interpretat un set de cinci piese hiturile Nirvana, cu Beck, St. Vincent și fiica lui Dave, Violet, în vârstă de 13 ani, pe voce.

„Lithium” a avut-o pe St. Vincent în față, cu Beck cântând „In Bloom” și „Being A Son”. Violet s-a alăturat grupului pentru a interpreta "Heart-Shaped Box", înainte ca setul să se încheie cu coverul dupa David Bowie, "The Man Who Sold The World".

Grohl a rămas în spatele setului de tobe pentru intreaga seara și nu a vorbit prea mult, in timp ce Novoselic a mulțumit mulțimii pentru că a venit și a cerut aplauze pentru Kurt Cobain, iar publicul i-a răspuns cu entuziasm. În ceea ce privește motivele care au adus trupa inapoi: „Nu am putut rezista ispitei”, a spus Novoselic.

Foto: Getty Images/ Guliver.