Rock News

Lamb Of God au lansat un teaser pentru albumul cu care vor reveni în 2020

Până primim mai multe detalii, va trebui să ne mulțumim cu câteva imagini din studio la care au fost adăugate niște efecte sonore... interesante.

Americanii de la Lamb Of God au împărtășit cu fanii un clip de 30 de secunde ce promovează discul cu care vor reveni anul ăsta, după cum ne-a adus la cunoștință publicația Heavy Consequence. Efectele sonore par mai potrivite pentru un proiect de Halloween decât pentru primele zile ale noului an, iar imaginile alb-negru ne trimit cu gândul la horror, dar partea frustrantă este faptul că nu prea avem cum să ghicim ce ne așteaptă.

Într-un interviu acordat pentru Graspop Metal Meeting și preluat de Kerrang! în iunie, chitaristul Mark Morton declara că nu simte că presiunea ar fi mai mare decât de obicei în legătură cu noul album. „Noul material este mereu foarte important pentru noi, este la fel și de data asta,” spunea el. Experiențele personale ale membrilor, mărturisea muzicianul, conturează muzica, la fel ca și cantitățile industriale de energie pozitivă. „Dar în momentul ăsta, nu cred că există vreun pic de presiune înafara celei de a documenta unde ne aflăm în punctul ăsta al carierei noastre și de a ne simți bine în legătură cu asta,” a continuat el.

În martie, formația urmează să plece la drum prin Europa alături de Kreator și Power Trip. Turneul va începe pe 27 martie și le va da ocazia muzicienilor să își încânte fanii din Suedia, Danemarca, Finlanda, Polonia, Germania, Elveția, Spania, Franța, Belgia și Regatul Unit al Marii Britanii ultimul concert fiind planificat pentru 25 aprilie.

Foto: Facebook, Lamb Of God

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

2020

A post shared by Lamb of God (@lambofgod) on