Rock News

My Chemical Romance: Iată cum s-a desfășurat primul concert susținut după reuniune

Datorită eforturilor unui fan foarte darnic, avem ocazia să urmărim întregul concert - o oră și patruzeci de minute de nostalgie și entuziasm.

Anul trecut a fost unul plin de evenimente remarcabile și de vești surprinzătoare. Printre întâmplările astea s-a strecurat cu stil către locul de onoare decizia americanilor de la My Chemical Romance să își reînceapă activitatea. Biletele pentru primul concert anunțat de muzicieni au fost atât de râvnite încât, după cum te-am anunțat și aici, s-au vândut la numai câteva minute după ce au fost puse în vânzare.

Pentru a-i ajuta pe fanii care nu au avut posibilitatea să se prezinte „la apel”, Alternative Press ne-au anunțat că un băiat foarte binevoitor a creat o compilație în HD care ne prezintă spectacolul susținut de MCR în Los Angeles, pe 20 decembrie. Poți viziona clipul mai jos, dar te sfătuim să îți rezervi în avans o oră ți patruzeci de minute pentru a-l urmări.

Ți-am mai scris și aici, dar merită repetat: trupa mai are planificate cinci concerte pentru luna martie, în felul următor:

  • 20 martie 2020 – Melbourne, Australia (Downoad Festival);
  • 21 martie 2020 – Sydney, Australia (Downoad Festival);
  • 25 martie 2020 – Auckland, Noua Zeelandă;
  • 28 martie 2020 – Osaka, Japonia;
  • 29 martie 2020 – Tokyo, Japonia (Downoad Festival).

Foto: Facebook, My Chemical Romance, Amanda Cornwall