Rock News

Hayley Williams (Paramore) promite muzică nouă pentru anul viitor

Cântăreața a decis să lanseze muzică la care a lucrat alături de câțiva prieteni apropiați.

Conform pubicației Alternative Press, solista Hayley Williams (Paramore) urmează să lanseze, anul viitor, muzică ce o va reprezenta. Într-un mesaj postat pe pagina personală de Twitter, artista a scris următoarele:

„Mulțumesc foarte mult pentru toate urările de ziua mea. (n.r. Vârsta de) 30 (de ani) a reprezentat un an foarte important. La fel va fi și  (la) 31 (de ani).

Voi lansa niște muzică anul viitor. Cu ajutorul unora dintre prietenii mei apropiați, am creat ceva ce îmi poartă amprenta. Este un proiect foarte special și veți primi o mostră în ianuarie.

La mulți ani, prieteni.

Hayley Williams

Cât despre formația artistei, Paramore, nu am mai aflat nimic. Veștile despre orice activitate a trupei s-au oprit acum destul de mult timp, însă trăim cu speranță în suflet. „After Laughter”, cel mai recent disc al grupului, a fost lansat în luna mai a anului 2017, ajungând să ocupe prima poziție a clasamentelor Billboard US Top Alternative Albums și US Top Rock Albums, dar și locul al șaselea în topul Billboard 200.

Într-o postare recentă pe pagina de Facebook a formației, muzicienii le-au urat sărbători fericite tuturor fanilor, oferind și ceva speranță pentru material nou. Artiștii au scris că au fost împreună prin toate etapele vieții, dar mai urmează foarte multe aventuri.

Foto mesaj: Twitter, Hayley Williams

Foto header: Facebook, Hayley Williams