Rock News

Suicide Silence au donat bani și jucării unui spital de copii

Banii donați au fost strânși la unul dintre spectacolele muzicienilor, motiv pentru care aceștia le mulțumesc fanilor cu inimă mare.

Suicide Silence au intrat în spiritul sărbătorilor donând jucării și bani unui spital de copii din Corona, California, ne anunță cei de la Alternative Press. În postarea de pe Facebook-ul oficial al băieților, formația a transmis următorul mesaj:

„Am lăsat câteva pungi mari pline cu jucării la Spitalul de Copii din Corona săptămâna trecută! Am oferit ți câteva sute de dolari de donații în bani gheață, care au fost strânse la spectacolul Chain Reaction. Mii de mulțumiri tuturor fanilor noștri incredibili care ne-au ajutat să facem asta!”

Săptămâna trecută, muzicienii au revenit cu un videolip incendiar pentru melodia „Feel Alive”, single-ul fiind extras de pe discul pe care Suicide Silence îl va lansa pe data de 14 februarie, „Become The Hunter”. Până acum artiștii au mai lansat două cântece de pe materialul de studio: „Meltdown” și „Love Me To Death”. Cel de-al șaselea album al trupei poate fi comandat în avans de aici.

Muzicienii vor urca pe scena festivalului „Knotfest Japan 2020” (20-21 martie), în cea de-a doua zi, alături de Slipknot, Korn, Marilyn Manson, Trivium, Crossfaith și Fear, and Loathing in Las Vegas.

Foto: Facebook, Suicide Silence