Rock News

Steven Tyler a fost mulți ani supărat pe colegii de trupă pentru că l-au trimis la dezintoxicare

Steven Tyler a dezvăluit că a fost mulți ani supărat pe colegii săi de trupă pentru că l-au trimis la dezintoxicare, în anii 80, deși ulterior a fost recunoscător pentru decizia lor.

El a mai susținut că unora dintre executivii care înconjurau trupa în trecut au profitat de faptul că majoritatea membrilor trupei erau prea intoxicați pentru a pune întrebări cu privire la finanțele lor.

„Nu existau institutii de dezintoxicare; existau instituții pentru sănătate mintală. M-am internat în '84 și '86 și nu prea am avut rezultate. La începutul anilor '80 a fost îngrozitor, iar drogurile ne-au daramat. Am fost primul care a primit tratament", povesteste Steven Tyler intr-un interviu pentru ultimateclassicrock.com.

El a continuat: „A existat un moment în '88 cand managementul si trupa au intervenit in ceea ce ma priveste. S-au gândit: „Daca ai solistul treaz, toate problemele noastre s-ar termina”. Așadar, mi-am tratat dependenta și știi, mi-a luat mulți ani să trec peste furia ca m-au trimis la dezintoxicare în timp ce ei erau în vacanță. Dar astăzi, vis-a-vis de acel moment ... sunt recunoscător și le mulțumesc pentru faptul ca am scapat de dependenta".

Foto: Getty Images/ Guliver.