Rock News

The Hu lansează o colaborare cu Jacoby Shaddix (Papa Roach)

Hitul lor, „Wolf Totem”, este acum îmbunătățit de vocea lui Jacoby Shaddix, solist al formației Papa Roach.

Mongolii de la The Hu nu se joacă atunci când vine vorba de calitatea muzicală a pieselor pe care le lansează, așa că au încercat chiar să îmbunătățească unul dintre cele mai populare cântece pe care le-au lansat. Dacă o colaborare cu Jacoby Shaddix (Papa Roach), despre care ne-au anunțat cei de la Classic Rock, este formula câștigătoare, încă nu știm, însă este clar că a fost o idee bună. Poate, după ce asculți noua variantă a piesei „Wolf Totem” mai jos, ne vei da dreptate.

Deși formația The Hu a luat naștere în 2016, în Ulan Bator (Ulaanbaatar), albumul de debut al muzicienilor, „The Gereg” a apărut pe piață abia anul acesta. Formația denumește stilul pe care îl abordează, conform site-ului oficial, „Hunnu Rock”. Stilul este inspirat de imperiul mongol Hunnu, cunoscut pentru noi sub numele de Imperiul Hun. Numele trupei, în aceeași ordine de idei, este legat de cuvântul „hu”, rădăcina cuvântului ce se traduce ca „ființă umană” din limba mongolă.

Băieții vor porni într-un turneu mondial începând cu data de 15 ianuarie, acesta purtându-i prin Europa până pe 16 februarie. Muzicienii vor concerta în Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Germania, Polonia, Republica Cehă, Austria, Elveția, Franța, Olanda și Belgia. Programul complet poate fi consultat aici.

Grupul are patru membri, fiecare cu rolul său bine definit:

  • Jaya – Drâmbă, flaut tsuur, flaut, și cântăreț difonic
  • Gala – Cântăreț difonic principal și morin khuur
  • Enkush – Morin khuur principal și cântăreț difonic
  • Temka – Tovshuur