Rock News

Nine Inch Nails vor pleca în turneu anul viitor

Muzicienii plănuiesc și să revină în studio, pentru a înregistra un nou disc. Dacă va fi la fel de pesimist precum „Bad Witch”, încă nu știm.

Publicația NME ne aduce vești îmbucurătoare – americanii de la Nine Inch Nials urmează să plece în turneu anul viitor. Dar băieții nu se vor opri aici, ci plănuiesc să înregistreze și muzică nouă în primul an din noua decadă. În interviul pe care publicația menționată l-a preluat de pe Revolver, cei doi muzicieni au declarat că, deși au lucrat la proiecte diferite în ultima vreme, Nine Inch Nails nu a fost uitată. În acest caz, așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe informații – despre turneu, cât și despre noul disc pus la cale.

Trent Reznor și Atticus Ross tocmai au lansat, după cum te-am anunțat și aici, un cover după melodia arhi-cunoscută și iubită a lui David Bowie, „Life On Mars?”. Piesa a fost înregistrată de muzicieni special pentru coloana sonoră a serialului „Watchmen”, apărând în cel de-al șaptelea episod al seriei, „An Almost Religious Awe”, conform Rolling Stone.

Tema celui mai recent album al americanilor, „Bad Witch”, a declarat Reznor într-un interviu tot pentru Rolling Stone, este pesimismul. „Toată ideea asta că suntem importanți este numai o iluzie. Suntem doar un accident lăsat să se descurce pe cont propriu. Având în vedere tot ceea ce am putea să facem, ne-am prostit până în punctul în care iluminarea este de fapt iluzia. Suntem doar animale care se auto-distrug și demonstrăm că nu suntem conducători. Nu suntem dumnezei. Iluzia este gândul că am fi”.

Albumul, apărut în 2018, conține numai șase melodii, durata totală a materialului fiind de doar 30 de minute. Acesta a ajuns pe poziția a doua în două dintre clasamentele Billboard: US Top Alternative Albums și US Top Rock Albums.