Rock News

Joe Bonamassa va petrece două săptămâni la studiourile Abbey Road

Următorul album al muzicianului a fost compus, în cea mai mare parte, în Anglia. Ca să fie treaba treabă, Bonamassa va începe înregistrările tot în Regatul Unit, la studiourile Abbey Road.

MusicRadar ne anunță că magnificul Joe Bonamassa este pe cale să revină în studio imediat ce vom trece pragul într-o nouă decadă. Dar muzicianul nu va înregistra chiar în orice studio – Bonamassa își va desfășura activitatea la studioul Abbey Road.

Într-un interviu preluat de publicația menționată de pe Guitar World, britanicul a declarat că discul pe care urmează să îl înregistreze va fi unul brut, și „poate ceva mai rock” decât s-au obișnuit fanii să primească de la el.

„Vom petrece două săptămâni la Abbey Road, în ianuarie, și vom înregistra în studioul A, va fi super,” declară artistul.

„[…] Am compus cea mai mare parte a albumului în Anglia,” a povestit el în același interviu, „lucrând cu Bernie Marsden și Pete Brown”. Muzicianul explică, în continuare, că s-a întors, astfel, la originile sale, înregistrarea unui disc la Abbey Road fiind unul dintre elementele prezente pe bucket-list-ul lui. 

Acesta va fi cel de-al paisprezecelea disc solo de studio al artistului, însă Bonamassa a mai lansat, de-a lungul carierei sale, și șaptesprezece albume solo live, colaborând cu alte trei entități artistice pentru un total de treisprezece materiale discografice.

Foto: Facebook, Joe Bonamassa