Rock News

Gerard Way (My Chemical Romance): Iată ce piese a ținut pe repeat anul ăsta

Power Trip, Youth Code, DILLY DALLY și mulți alții fac parte din lista de artiști - ascultă și tu melodiile care i-au rămas în minte muzicianului anul ăsta.

Solistul My Chemical Romance, Gerard Way, a decis să împartă cu fanii melodiile pe care le-a apreciat anul ăsta, după cum ne atrage atenția Kerrang!. Muzicianul a anunțat pe Instagram-ul personal că, după ce a ascultat atâta muzică genială în 2019, a decis să facă playlistul pe care îl poți asculta aici.

„Music New & Old That I Enjoyed This Year” conține, după cum indică și numele, material nou, dar și câteva piese consacrate. Printre artiștii incluși în listă se numără Power Trip, Youth Code, DILLY DALLY, Alex Lahey, Black Mountain, High On Fire, Brainiac și alții.

Deși, în 2014, Way a lansat un album solo („Hesitant Alien”), muzicianul este cunoscut pentru apartenența la formația My Chemical Romance. Trupa a revenit în forță anul ăsta, după șase ani de inactivitate, având deja planificate șase apariții care se anunță a fi fenomenale, după cum ți-am scris și aici.

Primul concert de la anunțarea reuniunii americanilor va avea loc vinerea asta, pe 20 decembrie, în Los Angeles. După cum am relatat deja, biletele pentru concertul respectiv au fost epuizate în numai câteva minute.

Foto: Facebook, Gerard Way