Rock News

Avenged Sevenfold: Synyster Gates mărturisește că nu l-a plăcut pe The Rev la început

Într-un interviu acordat pentru publicația Metal Hammer, chitaristul povestește cum s-a înțeles atât de „bine” cu The Rev la început încât s-au luat la bătaie.

Deși toți colegii săi de trupă îi duc dorul acum, se pare că Jimmy Sullivan, zis și The Rev, nu a fost mereu simpatizat. Dovada clară este interviul acordat de chitaristul Synyster Gates pentru Metal Hammer, unde artistul descrie clar prima impresie pe care i-a făcut-o fostul toboșar Avenged Sevenfold.

Prima întâlnire a băieților a avut loc în clasa a opta, relatează publicația menționată, la ora de lucru în lemn. Ce a rezultat a fost mai puțin legat de activitățile indicate, ci mai apropiat de o încăierare, motiv pentru care cei doi au ajuns în detenție – locul unde și-au descoperit pasiunea comună pentru heavy metal.

De acolo, poți să îți dai seama și singur cum au decurs lucrurile, având în vedere că au fost colegi de trupă în Avenged Sevenfold timp de peste zece ani, dar și în formația Pinkly Smooth, pentru o perioadă foarte scurtă.

The Rev a murit în decembrie 2009, din cauza unei supradoze de opioide combinate cu alcool, după cum a declarat medicul legist adjunct din Orange County, California, Mitchell Sigal, conform Rolling Stone.

„The Stage”, cel mai recent album al americanilor de la A7X a apărut pe piață în 2016. Lansarea lui a fost păstrată secretă până în ziua în care discul a ajuns „în magazine”, însă materialul a ajuns oricum pe prima poziție în clasamentele US Top Alternative Albums, US Top Hard Rock Albums și US Top Rock Albums, dar și pe locul al patrulea în Billboard 200.