Rock News

Nu vom avea album nou în 2020 de la Judas Priest

Într-un nou interviu la post de radio american, solistul Judas Priest, Rob Halford, a fost întrebat dacă fanii se pot aștepta la muzică nouă în 2020.

„Probabil că nu, nu”, a răspuns el. "Dar începem lucrul [la materialul nou]. Și cum am spus întotdeauna, va fi gata când va fi gata. Dar probabil că ne vom mișca mai repede decât am făcut-o până acum, pentru că timpul trece. Mulțumesc, Rolling Stones! Când mă uit la Mick [Jagger] și la băieți, Doamne, îmi crește inima. Și [felul în care] acești tipi continuă la vârstă lor - Doamne! Am spus acum câțiva ani, vreau să urlu „Painkiller” când împlinesc 80 de ani, vreau să fiu pe o scenă, undeva".

Judas Priest revin la Bucuresti pe 21 iulie 2020 la Arenele Romane in cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years.

Turneul din 2020 celebreaza 50 de ani de activitate a britanicilor asa ca fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria pline de hituri a trupei. Judas Priest vor veni la Arenele Romane cu o productie demna de o asemenea aniversare.

'Painkiller' din 1990 este considerat de multi specialisti, dar si fani, ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor. Cel mai recent albul al trupei, "Firepower", lansat in 2018, a dus trupa din nou in topuri iar turneul britanicilor a facut inconjurul lumii, inclusiv la Bucuresti la Romexpo.