Rock News

Trent Reznor și Atticus Ross (NIN) lansează un cover după „Life on Mars?” (David Bowie)

Hai să afli pentru ce serial despre un univers alternativ au creat artiștii acest cover.

„Life on Mars?”, una dintre cele mai populare melodii ale lui David Bowie, beneficiază acum de un cover făcut de cei doi membri oficiali ai Nine Inch Nails, multitalentații Trent Reznor și Atticus Ross, după cum relatează publicația online Rolling Stone. Melodia a fost înregistrată de muzicieni special pentru coloana sonoră a serialului „Watchmen”, apărând în cel de-al șaptelea episod al seriei, „An Almost Religious Awe”.

Din serialul lansat de HBO, mai sunt două episoade, iar povestea se desfășoară, conform Cinemagia, într-un univers alternativ, în care eroii sunt considerați rău-făcători. Pelicula a fost scrisă și produsă de Damon Lindelof, cunoscut pentru contribuția sa la serialele „Lost: Naufragiații” și „The Leftovers  - Cei rămași”.

„Watchmen” are la bază materialul grafic ilustrat de Dave Gibbons și co-creat de el împreună cu Alan Moore, fiind singura carte de benzi desenate care a ajuns în clasamentul „All-TIME 100 Novels”, întocmit de publicația TIME și publicat în 2005. Primul episod al serialului a fost difuzat pe 21 octombrie, iar următoarele șase au apărut în zilele de luni.

„Bad Witch”, cel mai recent disc semnat Nine Inch Nails, a ajuns la urechile fanilor în luna iunie a anului trecut. Acesta a reprezentat ultima parte a unei trilogii, continuând povestea discurilor „Not The Actual Events” (2016) și „Add Violence” (2017). „Bad Witch” a ajuns pe locul 12 în topul Billboard 200, însă pe poziția a doua a altor două clasamente întocmite tot de Billboard – Top Alternative Albums și Top Rock Albums.

Foto: Facebook, Nine Inch Nails