Rock News

Alice Cooper anunță un turneu nord-american alături de Halestorm

Colaborarea artiștilor nu s-a terminat în urma turneului de vara trecută, ci va continua în iulie-august 2020.

Anul viitor este deja doldora de evenimente care ne fac să îl așteptăm cu nerăbdare – de la lansări de album și până la turnee globale. Publicația Rolling Stone ne aduce la cunoștință încă un motiv pentru care anul 2020 va fi unul foarte mișto – Alice Cooper a pus la cale un turneu nord-american alături de formația Halestorm.

Toată aventura asta va dura aproximativ o lună – de pe 17 iulie și până pe 16 august 2020. Aceasta nu va fi prima colaborare live dintre artiști – formația lui Lzzy Hale a mai împărțit scena cu shock-rockerul și vara asta, ocazie cu care muzicienii au cântat în 20 de orașe, conform site-ului oficial al lui Alice Cooper. Artistul a pus la cale un spectacol cu totul nou pentru vara trecută, „Ol’ Black Eyes Is Back”, iar Halestorm a folosit ocazia asta pentru a-și promova cel mai recent album de studio, „Vicious”. Noile spectacole vin în continuarea proiectului de anul acesta.

Alice Cooper a lansat un EP numit „The Breadcrumbs” pe data de 13 septembrie, acesta fiind un omagiu adus unora dintre eroii săi rock din Detroit . Conform descrierii oficiale, discul a fost inspirat de scena punk a orașului din anii ’60-’70 și conține șase piese:

  1. Detroit City 2020
  2. Go Man Go
  3. Your Mama Won’t Like Me (cover după Suzy Quatro)
  4. East Side Story (cover după Bob Seger)
  5. Devil With a Blue Dress On (cover după Shorty Long)/Chains of Love (cover după The Dirtbombs)
  6. Sister Anne (cover după MC5)

Foto: Facebook, Alice Cooper, Ryan Sebastyan