Rock News

Solistul Josh Kiszka declară că următorul album Greta Van Fleet va apărea în prima parte a anului viitor

„Creăm ceva pur și simplu pentru a scoate o operă de artă de care să fim mândri, pe care nouă să ne placă să o ascultăm,” declară muzicianul.

Solistul Josh Kiszka are deja câte ceva de spus despre noul album pe care formația sa, Greta Van Fleet, îl pune la cale, motiv pentru care interviul acordat de el pentru Kerrang! și preluat de Ultimate Guitar ne-a făcut cu ochiul imediat ce l-am observat.

Noul album va fi unul complet, susține muzicianul, pentru care muzicienii au lucrat două luni vara asta, în speranța că acesta va apărea pe piață pe la începutul anului viitor.

„Sincer, modul în care ne abordăm muzica este scriind pentru oricine care are vreun motiv să o asculte,” declară artistul. „Creăm ceva pur și simplu pentru a scoate o operă de artă de care să fim mândri, pe care nouă să ne placă să o ascultăm”. De demonstrat, spune el, trupa nu se încăpățânează să demonstreze nimic. Cu toate astea, băieții ar dori să scoată în evidență diverse aspecte ale societății. Josh nu oferă exemple, așa că așteptăm cu nerăbdare vești noi.

Primul și cel mai recent LP al americanilor, „Anthem of the Peaceful Army”, a fost lansat pe 19 octombrie, ajungând să ocupe poziția a treia în clasamentul Billboard 200, dar și locul fruntaș în Billboard Top Rock Albums.

Greta Van Fleet urmează să plece la drum alături de Metallica în luna aprilie a anului viitor, prin America de Sud, pentru șase concerte preconizate a fi senzaționale.

Foto: Facebook, Greta Van Fleet