Rock News

Evanescence au lansat un cover după melodia „The Chain” (Fleetwood Mac)

Melodia a fost înregistrată pentru a fi inclusă în jocul „Gears 5”, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de ea chiar și fără a juca. Trupa, cel puțin, abia așteaptă să o interpreteze live.

După cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, titanii de la Evanescence au lansat un cover bestial după melodia „The Chain”, compusă și înregistrată de Fleetwood Mac.

„A fost foarte distractiv să facem coverul ăsta,” declară formația pe pagina oficială de Facebook. „Iubim Fleetwood Mac și am vrut să creăm o atmosferă întunecată și epică prin abordarea noastră a piesei The Chain. Versurile mă fac să simt puterea de a înfrunta împreună forțe incredibile care încearcă să ne separe, poate chiar și de la interior. Am vrut să evidențiez asta în versiunea noastră, și chiar am făcut pe toată lumea din trupă să cânte spre sfârșit! Suntem mai mult decât entuziasmați să împărtășim asta cu voi și abia aștept să o interpretez live,” este mesajul pentru fani.

După cum anunță chiar Evanescence, coverul nu este o noutate. Acesta a fost înregistrat acum câteva luni pentru o reclamă la „Gears 5”. Jocul reprezintă al șaselea episod din seria de jocuri shooter create de Xbox Game Studios, „Gears of War”, fiind apărut pe piață în septembrie. Acesta a câștigat titlurile de „Best Xbox One Game”, pus la bătaie de Gamescom, dar și „Xbox Game of the Year”, conform Golden Joystick Awards.

Evanescence urmează să plece în turneul european „Worlds Collide” alături de Within Temptation în aprilie 2020, însă, până atunci, trupa are programate două apariții de senzație - în cadrul festivalului „Knotfest Mexico” (Ciudad de Mexico, 30 noiembrie 2019) și la festivalul „Download” (Tokyo, 29 martie 2020).

Foto: Facebook, Evanescence