Rock News

Slipknot anunță un proiect ambițios: „Knotfest at Sea”

Croaziera va avea loc în luna august, pe lângă coasta Barcelonei. Mai multe detalii vor fi anunțate în decembrie, însă un lucru putem spune cu certitudine - experiența va fi una de neuitat.

Slipknot au anunțat, și ei, prima ediție a festivalului Knotfest” pe apă, după cum ne informează publicația Metal Hammer. Poți vedea mai jos teaserul pentru Knotfest at Sea”, eveniment în cadrul căruia formația și-a planificat două reprezentații.

Trupele care vor urca pe scenă urmează să fie anunțate pe 5 decembrie, la fel ca și experiențele care vor fi disponibile la bordul vasului. Chiar și așa, muzicienilor le va rămâne destul timp până la croazieră - aceasta va avea loc între 10 și 14 august 2020. Locația? Barcelona (Spania).

Pentru ultima zi a lunii noiembrie, Slipknot au planificat un festival în Mexico City - „Knotfest Mexico 2019”. Pe cele patru scene vor urca unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului astfel:

Knot Main Stage

Tegate Stage

Monster Stage

Prudence Stage

Slipknot

Godsmack

311

Carcass

Evanescence

Bullet For My Valentine

Suicidal Tendencies

Belphegor

Stratovarius

Papa Roach

The Bronx

Gore And Carnage

Behemoth

Nothing More

Okalacas

Clandestino

Chelsea Grin

Of Mice And Men

Las Poker

Suffering

Carajo

Cemican

Proyect46

Stone Leek

Tanus

Never Again

Parazit

Torcido Monkey Dream

Here Comes The Kraken

Headcrusher

Kaizan

Dethdealers

Matherya

Arcadia Libre

Hate Bullets

The Legion Of Hetheria

 

 

Ubon

Afk

 

 

 

Rejexion

 

 

 

Kankside


Pentru scena principală, formația lui Corey Taylor a planificat și o apariție specială - trupa de dans Cherry Bombs, din care face parte soția solistului, va încinge spiritele.

Anul ăsta, Slipknot și-au unit forțele cu Rob Zombie și au planificat festivalurile „Knotfest” și „Forcefest” astfel încât să aibă loc în același week-end - Zombie a organizat aparițiile artiștilor săi pentru data de 1 decembrie.

Foto: Captură ecran YouTube