Rock News

„Kickstart My Heart” (Mötley Crüe) apare în trailerul următorului film din seria SpongeBob

O combinație la care, sincer, nu ne gândisem până acum, deși melodia a fost folosită în numeroase filme, seriale și jocuri video.

Cu siguranță nu ai trăit până acum fără să auzi de buclucașul SpongeBob și de controvesații Mötley Crüe. Cu toate astea, este puțin probabil să fi asociat trupa cu desenul animat până în acest moment. Ei bine, iată că cineva mai inspirat decât noi le-a alăturat, iar ce a ieșit este cel puțin interesant.

În trailerul pentru cel de-al treilea film care urmărește aventurile lui SpongeBob Squarepants, „The SpongeBob Movie: Sponge on the Run”, ne anunță publicația Classic Rock că se potrivește perfect piesa „Kickstart My Heart”. Melodia este extrasă de pe albumul lansat de americani în 1989, „Dr. Feelgood”, și a fost inclusă și pe coloana sonoră a filmului biografic despre formație, „The Dirt”, apărut la începutul anului ăstuia.

Conform Hollywood Reporter, și Hans Zimmer a contribuit la coloana sonoră a peliculei despre Squarepants, la fel ca și Ali Dee, iar Cindy Lauper lucrează alături de Rob Hyman pentru a crea melodii originale care să fie folosite în film.

Dacă intenționezi să mergi la cinema pentru a vedea cea mai recentă aventură a buretelui vorbitor, Cinemagia susține că pelicula va apărea la noi pe 12 iunie 2020. Partea cea mai bună este că și actorul Keanu Reeves își face apariția în poveste, ajutându-i pe SpongeBob și Patrick în căutarea melcului de companie al lui Squarepants, Gary.

Foto: Captură ecran trailer