Rock News

Votează cel mai bun cântec semnat Guns N' Roses

Grație celor de la publicația Classic Rock, ai ocazia să decizi care (trei) melodii lansate de giganții de la Guns N' Roses sunt „cele mai bune”.

Publicația online Classic Rock le oferă fanilor oportunitatea de a-și vota piesele preferate din repertoriul uneia dintre cele mai de succes formații din istoria muzicii rock - Guns N' Roses. Având în vedere că și-au început activitatea în 1985, este clar că avem de unde alege. Americanii au lansat de-a lungul carierei lor muzicale șase albume de studio numai unu’ și-unu’, două compilații, un disc live, trei EP-uri și nu mai puțin de nouă albume video.

În clasamentul propus vei regăsi piese la fel de populare în ziua de azi ca atunci când au apărut, precum „Paradise City”, „Welcome to the Jungle”„Sweet Child o' Mine” și „Rocket Queen” (toate patru extrase de pe „Appetite for Destruction”, 1987), „November Rain” („Use Your Illusion I”, 1991), coverul după Bob Dylan, „Knockin' on Heaven's Door” („Use Your Illusion II”, 1991), și melodii mai puțin cunoscute, dar la fel de reușite, printre care și Nightrain” („Appetite for Destruction”, 1987), „Garden of Eden” și „Perfect Crime” („Use Your Illusion I”, 1991), „Locomotive (Complicity)” („Use Your Illusion II”, 1991), „Attitude” („The Spaghetti Incident?”, 1993) și multe altele.

În clasamentul afișat, poți acorda numai trei voturi, așa că ai grijă să alegi piesele care înseamnă cel mai mult pentru tine. În cazul în care melodiile tale preferate nu sunt deja incluse, le poți adăuga la finalul topului.

Spor la votat!

Foto: Facebook, Guns N' Roses