Rock News

Panic! At The Disco revin cu melodia „Into The Unknown”, de pe coloana sonoră a filmului „Regatul de gheață II”

Deși a trecut mai mult de un an de la lansarea ultimului disc semnat Panic! At The Disco, asta nu înseamnă că solistul Brendon Urie nu este activ - iată aici dovada clară.

Panic! At The Disco au revenit cu piesa „Into The Unknown”, melodie care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului „Regatul de gheață II” („Frozen II”), după cum relatează publicația Rolling Stone. Conform IMDb, filmul urmărește aventurile celor patru personaje pe care le cunoaștem din primul film și le iubim - Elsa, Anna, Olaf și Sven pleacă într-o călătorie periculoasă către o pădure tomnatică fermecată pentru a găsi sursa puterilor Elsei și a salva regatul. Poți urmări trailerul peliculei mai jos.

Singurul membru original și permanent al formației, din 2015, este solistul Brendon Urie, căruia i se alătură în aventurile live toboșarul Dan Pawlovich, chitaristul Mike Naran și basista Nicole Row.

Cel mai recent disc semnat „Panic! At The Disco, „Pray for the Wicked”, a apărut pe piață în iunie 2018. Albumul s-a bucurat de un succes răsunător în mai multe țări - a ajuns pe prima poziție în patru clasamente întocmite de Billboard (Top Alternative Albums, Top Rock Albums, Billboard 200 și Canadian Albums), dar s-a aflat în top 5 și în clasamentele din Australia, Austria, Noua Zeelandă, Scoția și Regatul Unit.

Foto: Facebook, Zack Hall