Rock News

Mike Shinoda (Linkin Park) a revenit cu melodia „fine”

Artistul a compus piesa asta special pentru filmul rusesc „The Blackout”, ce urmează să apară pe 21 noiembrie.

Solistul Mike Shinoda a revenit cu o piesă compusă special pentru filmul rusesc „The Blackout”, ce va apărea pe piață la data de 21 noiembrie. Melodia „fine” poate fi ascultată mai jos - vei găsi la sfârșitul articolului varianta audio, dar și trailerul peliculei, ce conține cântecul.

Conform rezumatului de pe IMDb, filmul ilustrează un viitor sumbru al umanității - „niciun meteorit nu a lovit Pământul, niciun terorist nu a pus în pericol lumea, niciun război atomic nu a fost pornit, însă ceva a mers greșit. Contactul dintre majoritatea orașelor de pe Pământ a fost tăiat. O zonă circulară foarte mică din Europa de Est încă mai are electricitate [...]”. Înafara cercului, forțele armate fac descoperiri șocante - militarii găsesc cadavre peste tot.

Povestea a fost creată de Ilya Kulikov („Glukhar”, 2008; „Chernobyl: Zone of Exclusion”, 2014), pelicula fiind regizată de Egor Baranov („Sarancha”, 2014; „S’parta, 2018).

Shinoda a lansat primul album solo, „Post-Traumatic”, după moartea colegului său de formație, solistul Chester Bennington. Discul a apărut pe piață în martie 2018 și a ajuns pe prima poziție în două clasamente întocmite de Billboard: Top Alternative Albums și Top Rock Albums.

Foto: Facebook