Rock News

Papa Roach și Hollywood Undead vor susține un concert în București anul viitor

Concertul va avea loc pe data de 3 martie, la Arenele Romane din București, iar biletele au fost deja puse în vânzare.

Americanii de la Papa Roach au făcut echipă cu Hollywood Undead pentru o serie de concerte planificate pentru anul următor. Printre spectacolele puse la cale de artiști, s-a strecurat și o apariție în București, care va avea loc pe 3 martie, la Arenele Romane. Dacă vrei să te coordonezi cu gașca mai ușor, poți da un „Going” la event-ul de pe Facebook. Biletele au intrat în vânzare astăzi, la ora 10, și pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

În cadrul turneului ăstuia, artiștii vor ajunge în Mexic, Spania, Italia, Elveția, Germania, Austria, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Polonia, Franța, Olanda, și Danemarca. Poți găsi toate informațiile referitoare la spectacolele planificate pe site-ul oficial al Papa Roach.

Papa Roach ar fi trebuit să urce pe scenă în capitala României și în 2011, în cadrul festivalului „Rock The City”, însă apariția lor a fost anulată, relatează Mediafax, din cauza unor probleme logistice.

Băieții tocmai au lansat cel de-al zecelea album din cariera lor, „Who Do You Trust?”, în luna ianuarie, prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music. Discul a avut cel mai mare succes în topul elvețian și cel german, ajungând pe locurile 3 și 4.

Cu Hollywood Undead, pe de altă parte, am avut ocazia să ne întâlnim în premieră anul trecut, pe 27 iunie, tot la Arenele Romane. Conform Loudwire, băieții plănuiesc să revină cu un album de studio în 2020, de pe care deja au lansat o melodie bestială - poți asculta „Already Dead” mai jos.

Foto: Captură ecran promo video event