Rock News

David Ellefson: "Dave Mustaine părea foarte optimist cu privire la viitorul Megadeth"

Basistul Megadeth, David Ellefson, a declarat pentru canalul de Youtube Pomelo Rocker, într-un nou interviu, că nu există încă o dată de lansare pentru următorul album de studio al trupei.

În cadrul aceluiași interviu, Ellefson a mai dat și informația că Dave Mustaine și-a încheiat tratamentul pe care îl urmeaza pentru cancerul la gât cu care a fost diagnosticat, iar acum "suntem plini de speranță și optimism cu privire la o recuperare completă pentru el".

Ellefson a continuat să spună că speră că Mustaine va fi „gata de plecare” la timp pentru viitorul turneu european al Megadeth alături de Five Finger Death Punch.

„Câteodata viața îți aruncă cărți pe care nu le așteptai”, a spus el. "Megadeth a fost întotdeauna o trupă rezistentă și am trecut întotdeauna peste obstacolele. Dave este un luptător, așa cum știm. Tocmai am vorbit cu el, părea foarte optimist cu privire la viitorul Megadeth".

Turneul Megadeth Five Finger Death Punch, alături de Bad Wolves va trece prin mai multe țări europene, începând cu 20 ianuarie 2020.