Rock News

Rock And Roll Hall Of Fame se răzgândește și anunță includerea lui Mikkey Dee și a lui Phil Campbell (Motorhead) printre nominalizările 2020

Rock And Roll Hall Of Fame i-a adăugat pe bateristul Mikkey Dee și chitaristul Phil Campbell printre nominalizarile la Rock And Roll Hall Of Fame, alaturi de Motorhead.

Trupa Motorhead a salutat vestea bună, scriind pe conturile de social media:

"Mulțumesc tuturor celor care au vorbit cu voce tare. Mulțumim #ROCKHALL2020 pentru atentie și adăugarea lui Phil & Mikkey. Toati pentru unul și unul pentru toti!"

Săptămâna trecută, Dee a spus că este „total greșit” că el și Campbell nu au fost inițial înscriși în buletinul de vot al Rock Hall.

Campbell s-a alăturat Motorhead în 1984 și a apărut pe 16 dintre albumele de studio ale trupei, începând cu „Orgasmatron” din 1986 și terminând cu discul „Bad Magic”.

Dee s-a alăturat echipei Motorhead în 1992, ca înlocuitor al bateristului original Phil "Philthy Animal" Taylor. Și-a făcut debutul înregistrând albumul"Bastards din 1993 și a rămas în grup până la moartea lui Lemmy, în 2015.

Când au fost anunțați pentru prima dată nominalizarile Rock Hall din 2020, doar Lemmy, Taylor și chitaristul „Fast”, Eddie Clarke, au fost anuntati. Este vorba de formula originala Motorhead.

Foto: Getty Images/ Guliver.