Rock News

David Bowie, Soundgarden și The White Stripes incluși în playlist-ul lui Quentin Tarantino

Regizorul a creat un playlist Spotify cu melodiile sale preferate folosite în filmele de care s-a ocupat, iar muzica rock își are și ea locul pe listă.

Regizorul Quentin Tarantino, a creat un playlist de Spotify  cu ocazia lansării noului său film, „A fost odată la…Hollywood” („Once Upon a Time…in Hollywood”), anunță BBC. Un adevărat maestru al potrivirii alegerilor muzicale cu momentele ideale din pelicule, Tarantino a ales 70 de melodii pe care le-a folosit în filmele pe care le-a regizat/scris. Poți asculta întreaga compilație mai jos, dar, înainte să te apuci, gândește-te că durează patru ore.

Lista de melodii include melodii precum „Apple Blossom” (The White Stripes), apărută pe coloana sonoră a filmului „Cei 8 odioși” („The Hateful Eight”, 2015), unul dintre hiturile lui David Bowie, „Cat People (Putting Out Fire)”, inclus în pelicula „Ticăloși fără glorie” („Inglourious Basterds”, 2009) dar și o piesă a Soundgarden, „Outshined”, atașată filmului „Iubire adevărată” („True Romance”, 1993).

Foto: Facebook, Masayoshi Sukita