Rock News

Life of Agony lansează videoclipul melodiei „Lay Down”

Life of Agony urmează să revină mâine cu cel de-al șaselea album de studio, ocazie cu care ne aduc un cântec (și un videoclip) de pus pe repeat.

În exclusivitate pentru Heavy Consequence, americanii au lansat videoclipul piesei „Lay Down”, pe care îl poți urmări mai jos.

Povestea discului „The Sound Of Scars” nu este una de sine stătătoare – artiștii au avut în vedere o continuare a primului material discografic pe care l-au lansat, „River Runs Red” (1993). Noul album continuă istorisirea despre un adolescent care se confruntă cu diverse probleme, punându-ne la curent cu întâmplările din viața sa.  

„E un imn al supraviețuitorilor,” declară basistul Alan Robert pentru aceeași publicație. „Cu toții am trecut, în viețile noastre, prin situații în care ni se părea că totul este fără speranță. Lay Down este o melodie despre conceptul de a avea încredere în tine când nimeni altcineva nu are. Există perioade în care trebuie să cauți adânc în tine pentru a găsi ultima rezervă de putere care să te ajute să mergi mai departe”.

Formația va începe un turneu global de promovare a albumului pe 22 octombrie, începând cu Europa și trecând apoi la America de Nord.

Foto: Facebook