Rock News

Eagles va interpreta albumul „Hotel California” în întregime în turneul din 2020

În urma concertelor sold-out din Las Vegas, Eagles va relua turneul in 2020, cu date nord-americane. De asemenea, trupa a anuntat ca va interpreta albumul „Hotel California” în întregime.

The Eagles inseamna acum Don Henley, Joe Walsh și Timothy B. Schmit, alături de Deacon Frey și Vince Gill. Grupul a interpretat legendarul album aparut in 1976, "Hotel California", în totalitate pentru prima dată pe 27 septembrie, la MGM Grand Garden Arena cu o orchestră de 46 de muzicieni și alaturi de un cor format din 22 de membri. Evenimentul s-a repetat in serile de 28 septembrie și 5 octombrie.

Incurajati de aceste succese, Eagles a anuntat turneul nord-american, Începând cu luna februarie 2020. Câștigătorii multi-premiati la Grammy vor călători în Atlanta, New York, Dallas, Houston, San Francisco și Los Angeles cu turneul "Hotel California", alaturi de orchestră și cor. In cea de-a doua parte a set-ului, trupa a pregatit cele mai mari hituri, alatele decat cele de pe albumul din 1976.

Deși albumul a fost lansat în decembrie 1976, acesta a avut mai mult succes în anul următor. Discul a ajuns pe primul loc în topuri și două din melodiile de pe acesta (New Kid in Town și Hotel California) au devenit hituri.

Foto: Getty Images/ Guliver.