Rock News

Floor Jansen (Nightwish) a organizat un turneu solo în Olanda

În numai trei zile, toate biletele pentru cele șase concerte au fost epuizate.

Solista olandeză a finlandezilor de la Nightwish, Floor Jansen, a organizat un mini-turneu solo pentru luna ianuarie. Jansen va susține șase spectacole în Olanda alături de Marcel Fisser Band, o trupă care, după spusele ei, „a demonstrat de nenumărate ori că poate interpreta orice melodie la un nivel extrem de înalt”.

Aparițiile vor avea loc în Nijmegen, Groningen, Heerlen, Amsterdam, Utrecht și Tilburg. Cât despre locații, artista mărturisește că a preferat să le aleagă astfel încât să se simtă mai aproape de public – Floor va concerta în câteva locații mai mici în defavoarea stadioanelor.

În repertoriu, cântăreața va include melodiile cu care a cochetat în emisiunea olandeză „Beste Zangers” („Cei mai buni cântăreți”), dar îi va lua pe fani și într-o călătorie prin trecutul său. Programul TV în care a concurat Jansen a început pe 24 august. Formatul emisiunii este unul simplu – șapte cântăreți se luptă pentru titlul de „cel mai bun”, câte unul alegând săptămânal, cu rândul, câte o piesă pentru fiecare dintre ceilalți concurenți. În acest sezon, Floor a trebuit să le facă față lui Ruben Annink, Samantha Steenwijk, Emma Heesters, Rolf Sanchez, Tim Akkerman și Henk Port.

Poți asculta în playlistul inclus mai jos melodiile pe care cântăreața a fost provocată să le adapteze stilului său:

  1. „Winner”Tim Akkerman
  2. „Shallow” – Bradley Cooper & Lady GaGa, aleasă de Emma Heesters
  3. „Van de liefde weet ik niks” („I don’t know a thing about love”) – Ruben Annink
  4. „Qué Se Siente”Rolf Sanchez
  5. „Mama”Samantha Steenwijk
  6. „Vilja lied” (din opereta „Die lustige Witwe”/„Văduva veselă”) – Franz Lehár, aleasă de Henk Poort

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffloorjansen.singer%2Fposts%2F2528906113841567&width=500" width="500" height="728" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Foto: Facebook