Rock News

Slayer vor lansa materialul video „Slayer: The Repentless Killogy” în cinematografe

Conform unei postări publicate pe pagina oficială de Facebook a thrasherilor de la Slayer, trupa va lansa un scurt film combinat cu un concert pe data de 6 noiembrie.

„Slayer: The Repentless Killogy” va fi difuzat în 1500 de cinematografe din jurul lumii – te poți înscrie aici dacă vrei să fii ținut la curent cu ce se mai întâmplă. Biletele se vor pune în vânzare pe data de 9 octombrie.

„Filmul” a fost scris și regizat de BJ McDonnell, cel care s-a ocupat de trei dintre videoclipurile atașate ultimului album lansat de Slayer („Repentless”, 2015) – acelea ale melodiilor „You Against You”, „Repentless” și „Pride in Prejudice”.

„Când am decis să creăm clipurile respective, intenționam să continuăm saga Slayer și Wyatt la un moment dat,” a declarat McDonnell. „Dar am ajuns la ultimul album al trupei și la ultimul turneu, așa că povestea asta, cele trei clipuri și concertul Repentless de la The Forum, sunt modul perfect de a încheia activitatea. Ăsta este sfârșitul monștrilor”.

Povestea lui Wyatt, despre care vorbește BJ, este povestea unui fost neo-nazist care s-a asociat cu organizația „The Hand Brotherhood”, un grup al cărui semn distinctiv lăsat după o crimă este o amprentă însângerată. Aceasta va fi urmată, pe același material, de concertul complet susținut de titani pe 5 august 2017 la Los Angeles Forum.

În „peliculă” joacă actori cunoscuți ca rezultat al unor roluri impresionante – Jason Trost („Beats of Rage”, 2018), Danny Trejo („De la apusul la răsăritul soarelui”„From Dusk Till Dawn”, 1996), Richard Speight Jr. („Supernatural: Aventuri în lumea întunericului”„Supernatural”, 2005), Jessica Pimentel („Orange Is The New Black”, 2013), Tyler Mane („X-Men”, 2000), Derek Mears („Agenții S.H.I.E.L.D.” – „Agents of S.H.I.E.L.D.”, 2013), Bill Moseley („Casa celor o mie de cadavre 2” - „The Devil's Rejects”, 2005), Caroline Williams („Masacrul din Texas 2”„The Texas Chainsaw Massacre 2”, 1986) și Sean Whalen („Oamenii de sub scar㔄The People Under The Stairs”, 1991).

Pe 8 noiembrie, materialul va fi lansat și în variantă digitală și pe Blu-ray, iar „coloana sonoră” a concertului va fi lansată pe vinil și CD.

Foto: Facebook