Rock News

Detalii privind documentarul despre Chris Cornell coprodus de Brad Pitt

Mai multe detalii au fost dezvăluite despre următorul film documentar care se concentrează asupra vieții solistului Soundgarden și Audioslave, Chris Cornell.

Filmul, intitulat „Like A Stone”, este produs de văduva lui Cornell, Vicky, și Brad Pitt, cu Peter Berg regizor. Berg a regizat „Patriots Day”, „Lone Survivor” și „Deepwater Horizon”, printre alte filme.

Potrivit IMDB, filmul va include si câteva scene dramatizate, cu actori care îl joacă pe Chris Cornell și alte persoane implicate în viața lui. Lauchlin MacDonald îl va interpreta pe Chris Cornell, in timp ce fiica lui Robert De Niro, Drena De Niro, o va interpreta pe Vicky Cornell.

In documentar vor fi folosite fotografii sau inregistrari video de arhiva cu Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden si Audioslave.

În luna ianuarie, Brad Pitt s-a numarat printre invitatii concertului in onoarea lui Cornell, I Am the Highway: A Tribute to Chris Cornell” la Forum din Los Angeles. Vicky Cornell şi numeroşi alti muzicieni, între care Stone Gossard şi Jeff Ament de la Pearl Jam, au fost printre organizatori.

Chris Cornell a fost vocalul Soundgarden de la formarea trupei, in 1984 pana la destramarea din 1997. A cantat si ca vocal in Audioslave si a inceput in paralel o cariera solo.

La momentul sinuciderii, in 2017, Cornell se afla in turneu alaturi de Soundgarden, alaturi de care s-a reunit in 2012, a scos un album si il planuiau pe urmatorul.

Foto: Getty Imagess/ Guliver.