Rock News

Foo Fighters au împărțit scena cu fiul chitaristului Scott Ian (Anthrax)

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi - iată că Revel, fiul lui Scott Ian, deja se bucură de faimă de la o vârstă fragedă.

Foo Fighters au avut un invitat de onoare pe scena festivalului american Bourbon & Beyond”, relatează publicația Heavy Consequence. Fiul chitaristului Scott Ian (Anthrax), Revel, a interpretat la chitară unul dintre hiturile trupei lui Dave Grohl, „Everlong”.

Poți urmări clipul postat pe Intagramul lui Scott Ian mai jos. Artistul a declarat că apariția asta a marcat momentul suprem de mândrie pentru el, ca tată. În descrierea postării, Ian mulțumește întregii echipe Foo Fighters că i-au acordat lui Revel oportunitatea să apară pe scenă alături de trupa sa preferată, în fața unui public de 40.000 de oameni, și să creeze o atmosferă de neuitat.

Al nouălea și cel mai recent disc de studio al americanilor de la Foo Fighters, „Concrete and Gold”, a apărut pe piață în 2017, acesta fiind bazat în mare parte pe atmosfera electorală din 2016 și președinția lui Donald Trump. Discul a ajuns pe prima poziție în clasamentele americane Billboard (Billboard 200, Billboard Top Hard Rock Albums, Billboard Top Alternative Albums și Billboard Top Rock Albums), dar și în topurile din Marea Britanie, Elveția, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda, Cehia, Belgia, Austria și Australia.

Foto: Facebook, Oliver Halfin