Rock News

Nu a fost încă luată o „decizie oficială” cu privire la implicarea lui Dave Mustaine în Megacruise

Basistul Megadeth, David Ellefson, spune că nu a fost încă luată o „decizie oficială” cu privire la implicarea lui Dave Mustaine în Megacruise.

Liderul Megadeth, în vârstă de 58 de ani, a vorbit pentru prima data despre diagnosticul de cancer pe 17 iunie, pe social media. De atunci, a anuntat că medicii sunt „foarte pozitivi” în ceea ce privește progresul tratamentului său.

Deși cele mai multe date ale turneului anunțate anterior de Megadeth, Megacruise, care urmează să aibă loc în perioada 13-19 octombrie, va pleca în continuare așa cum este programata, iar trupa va face parte din ea într-o anumită formă.

Ellefson a fost întrebat despre participarea lui Megadeth la Megacruise în timpul unei apariții la emisiunea radio „Trunk Nation” de la SiriusXM, la începutul săptămânii trecute.

"Evident, acesta [Dave Mustaine] se află în recuperare acum pentru următoarele câteva săptămâni, câteva luni. Am pus in vânzare turneul Megadeth / Five Finger Death Punch în Europa începând din ianuarie, astfel încât acum accentul este pe Dave să fie odihnit și gata pentru asta".

"Nu a existat o decizie oficială [sau] un anunț făcut despre ceea ce vom face cu Megacruise în ceea ce privește partea Megadeth", a spus el, "Eu și Kiko [Loureiro, chitară] și Dirk [Verbeuren, tobe ] vom fi cu siguranță acolo. Sperăm că Dave este suficient de bine pentru a fi acolo și pentru a face parte din ea, dar, desigur, capetele înțelepte vor trebui să aiba intaietate, sănătatea lui fiind prioritatea numărul unu".

Foto: Getty Images/ Guliver.