Rock News

Myles Kennedy (Alter Bridge) explică modalitatea prin care trupa sa depășește diferențele de opinie

Pe lângă asta, din intervul acordat de muzician reiese că fanii care au cumpărat bilete la concertele dinaintea apariției noului album nu vor auzi material nou.

Solistul Myles Kennedy, a vorbit cu cei de la My Global Mind despre managementul conflictului în stil Alter Bridge și despre planul de promovare a albumului pe care formația sa îl va lansa în mai puțin de o lună. „Walk The Sky” va apărea pe piață la data de 18 octombrie, prin intermediul casei de discuri Napalm Records. Acesta a fost produs de nimeni altul decât Michael Baskette, cel care s-a ocupat de toate albumele formației de la „Blackbird” (2007) încoace.

După spusele sale, există destul de des diferențe de opinie între el și chitaristul Mike Tremonti, dar acestea fac parte din procesul creativ. „Ce facem este să ne detașăm un pic și să nu o luăm personal,” relatează artistul. „Suntem împreună de destul timp încât să fim conștienți că trebuie să lăsăm procesul să se desfășoare. Când nu suntem de acord, aducem problema în fața formației și a producătorului Michael Elvis Baskette ca să ne dăm seama ce să facem. Asta ne ajută mereu să decidem ce cale să urmăm”. Cu toate astea, „conflictele” nu sunt niciodată destul de serioase încât să merite două înregistrări ale aceleiași melodii, declară el.

Până acum, americanii au lansat patru single-uri extrase de pe cel de-al șaselea disc – poți asculta „Wouldnt You Rather”, „Pay No Mind”, „Take The Crown” și „In The Deep” mai jos.

De pe 12 noiembrie și până pe 21 decembrie, Alter Bridge au organizat o multitudine de concerte europene, în cadrul cărora li se vor alătura ShinedownSevendust și The Raven Age. Muzicienii vor trece prin Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Germania, Polonia, Austria, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Franța, Olanda, Belgia și Marea Britanie.

Având în vedere că turneul va începe înaintea apariției discului, Myles declară că nu vor fi interpretate melodii încă nelansate. „Nu vrem ca o versiune live a melodiilor să apară înaintea lansării albumului. Preferăm ca fanii să aștepte versiunea de studio a pieselor,” mărturisește el.

Iată lista de piese a noului disc:

  1. One Life
  2. Wouldn’t You Rather
  3. In the Deep
  4. Godspeed
  5. Native Son
  6. Take the Crown
  7. Indoctrination
  8. The Bitter End
  9. Pay No Mind
  10. Forever Falling
  11. Clear Horizon
  12. Walking on the Sky
  13. Tear Us Apart
  14. Dying Light

Foto: Facebook