Rock News

Danny Carey declară că nu vor mai trece 12 ani până la lansarea următorului album Tool

„Sper să revenim în studio și să terminăm încă un album. Avem tone de material,” declară artistul.

Într-un interviu acordat publicației Metal Hammer, toboșarul Danny Carey a declarat că speră să nu mai treacă încă 12 ani până la următorul album – ar însemna să nu mai poată nici să țină bețele în mâini, adaugă el.

Întrebat cam cum se întrevede viitorul pentru formație, Carey nu a putut dezvălui un plan complet, însă ne-a oferit destule informații încât să ne formăm o idee. „E greu de spus. Îmi imaginez că vom susține concerte vreo doi sau trei ani cel puțin. Am senzația că e cam același lucru ca și cu albumele precedente, apoi vom vedea în ce stadiu ne aflăm,” continuă Danny.

„Sper să revenim în studio și să terminăm încă un album. Avem tone de material,” adaugă muzicianul, oferind speranță pentru viitor tuturor fanilor. „Nu va mai dura 12 ani, sau dacă durează, o să fiu atât de bătrân încât nu o să mai pot ține bețele în mâini,” glumește artistul.

Mai puțin știut este faptul că acesta a fost ultimul dintr-un număr de cinci albume care îi țineau pe băieți legați de o casă de discuri. De acum încolo, ne informează toboșarul, libertatea va avea un gust foarte dulce. „Este un sentiment foarte plăcut și sper că ne va motiva în timpul procesului de compoziție,” spune Carey.

Tool tocmai au lansat discul „Fear Innoculum” pe 30 august, acesta urcând până pe prima poziție a clasamentului Billboard 200. Muzicienii vor începe un turneu nord-american de promovare a albumului pe 13 octombrie. Ei vor susține 27 de concerte, ultimul fiind planificat pentru data de 25 noiembrie, în Washington DC.

Foto: Facebook