Rock News

System of a Down, Green Day și Volbeat, headlineri la Rock am Ring și Rock im Park 2020

Festivalurile gemene masive din Germania, Rock am Ring și Rock im Park, si-au dezvăluit lineup-ul comun pentru 2020, iar printre capetele de afis vor fi System of a Down, Green Day și Volbeat. De asemenea, printre primele nume anuntate se mai afla Deftones, Weezer, Korn, Disturbed, Billy Talent, The Offspring și multi altii.

Rock am Ring și Rock im Park vor avea loc simultan, în perioada 5 - 7 iunie, în orașele Nürburgring și, respectiv, Nürnberg. Festivitățile de anul viitor vor marca a 35-a aniversare a Rock am Ring și a 25-a aniversare a Rock im Park.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-urile Rock am Ring și Rock im Park.

Americanii de la System of a Down au început să planifice un turneu european pentru anul 2020, cu toate ca vestile despre muzica noua raman aceleasi: niciun plan in acest sens.

Green Day a anunțat ca noul album, "Father of All Motherfuckers", va vedea lumina zilei pe 7 februarie 2020. In plus, primavara viitoare trupa va incepe “Hella Mega Tour”, un turneu mondial alaturi de Weezer și Fall Out Boy, cu concerte in Asia, America si Europa. In Europa, Green Day va poposi si la marile festivaluri.

Foto: Facebook.