Rock News

All That Remains lansează videoclipul piesei „Just Tell Me Something” (feat. Danny Worsnop)

Melodia aparține de discul „Victims Of The New Disease”, primul material lansat de muzicieni post-Herbert.

All That Remains au revenit cu videoclipul melodiei „Just Tell Me Something”, extrasă de pe cel mai recent disc lansat de americani, „Victims Of The New Disease”. Băieții l-au recrutat pe solistul Asking Alexandria, Danny Worsnop, pentru piesă, vocea acestuia adăugând dramatism unei compoziții și așa sfâșietoare.

„Ne cunoaștem de mult timp și avem mulți prieteni comuni,” declară cântărețul Phil Labonte despre ideea colaborării cu Danny într-un interviu acordat publicației AXS, „așa că l-am sunat și i-am zis că am o piesă pe care aș vrea să o asculte și să îmi spună ce crede. I-am trimis-o, a ascultat-o și a fost de acord să cânte al doilea refren. A terminat de înregistrat într-o singură după-amiază și asta a fost”.

„Victims Of The New Disease”, cel de-al nouălea album semnat All That Remains, este primul material lansat de trupă de la moartea chitaristului Oli Herbert. Artistul a murit cu mai puțin de o lună înaintea apariției discului, în octombrie 2018.

Majoritatea review-urilor pentru album sunt extrem de pozitive, Max Morin de la Exclaim! declarând că nu este doar o întoarcere la origini. „S-au întors la rădăcini, dar mult mai deștepți și mai experimentați,” spune el despre abordarea metalcore. „Au oferit o nouă viață vechiului. Victim Of The New Disease a scos All That Remains dintr-o monotonie de o decadă”.