Rock News

System Of A Down plănuiesc un turneu european

Americanii (edit: de origine armeană) de la System of a Down au început să planifice un turneu european care să îi poarte pe la festivalurile importante de vara viitoare.

Prima apariție anunțată de muzicieni pe pagina oficială de Facebook este în cadrul festivalului finlandez Provinssi, care va avea loc între 25 și 27 iunie 2020.

Ieri, băieții ne-au defazat puțin anunțând alte două festivaluri la care vor fi cap de afiș, care vor avea loc înaintea celui deja bătut în cuie în planificare. Americanii vor rupe scenele festivalurilor germane Rock am Ring și Rock im Park, două evenimente susținute simultan (5-7 iunie 2020) în locații diferite, dar cu același line-up. Rock am Ring va avea loc pe pista moto Nürburgring, în munții Eifel, iar Rock Im Park se desfășoară la Zeppelinfeld, în Nuremberg.

Cele două festivaluri germane vor aniversa perioade importante de la debut – Rock am Ring împlinește 35 de ani de existență, pe când Rock im Park a luat naștere acum 25 de ani. Printre muzicienii care își vor face simțită prezența se numără Green Day, Deftones, Weezer, Korn, Disturbed, The Offspring, Billy Talent și mulți alții.

Pentru moment, rămânem în așteptare, cu ochii pe social media și urechile ciulite – formația lui Serj Tankian a menționat că spectacolul din Finlanda este doar „primul din multe concerte” pe care le va susține în Europa anul viitor.

Foto: Facebook, Greg Watermann